Shopping Cart

No products in the cart.

Go to top
About Us

ATELIERELE STEREOHIP

Din când în când, deschidem ușile Stereohip pentru a ne întâlni cu prieteni dornici să învețe print de la noi.

Un atelier complet, adresat începătorilor, care fixează informațiile de bază despre câteva tehnici tradiționale de print: block print, spray/dye, serigrafie. Atelierul cuprinde o parte teoretică și o parte practică, în care cursanții realizează primele lor obiecte imprimate manual. Durata atelierului este de 3 ore și jumătate.

Urmărește pagina noastră de Instagram pentru a afla când organizăm următorul eveniment.

Un atelier adresat celor care au mai avut contact cu serigrafia pe bază de stencil și care vor să îți antreneze creativitatea. Imprimăm cu mai multe culori, facem experimente cu materiale cu diferite texturi și explorăm lumea patternurilor.

Urmărește pagina noastră de Instagram pentru a afla când organizăm următorul eveniment.

Dacă ai un proiect în care vrei să folosești serigrafia cu stencil sau pur și simplu vrei să pui bazele unui nou hobby, poți veni la un curs 1:1 unde vei învăța despre materiale, unelte și tehnici de print. Atelierul se organizează în funcție de obiectivele tale și realizăm împreună obiecte pe care tu le alegi.

Trimite-ne un mail la hello@stereohip.com pentru a programa un curs individual.

Dacă vrei să organizezi un atelier de serigrafie pentru prietenii tăi sau vrei să oferi o experiență de echipă colegilor, scrie-ne și organizăm un eveniment pentru tine.

hello@stereohip.com