Shopping Cart

No products in the cart.

Go to top
About Us

Termeni si conditii generale

 1. Prezentul document sta la baza utilizarii site-ului si serviciilor Stereohip, inclusiv comenzile realizate sau procesate in conexiune cu site-ul si serviciile Stereohip, dar si articolele si grupurile de discutii pe care Stereohip le pune la dispozitie.

Tu, vizitatorul acestui site în calitate de cumparator si noi WE ARE MONO SRL , o companie specializata în servicii de imprimare și produse conexe (entitate care exista sub marca ”Stereohip”) suntem partile acestui contract. Nicio exceptie de la prezentele prevederi nu este valabila fara acordul in scris al Stereohip.

Stereohip iisi rezerva dreptul de a actualiza continutul Termenilor si Conditiilor. Toti utilizatorii vor fi invitati sa parcurga documentul si sa accepte continutul sau in momentul plasarii unei noi comenzi. Daca nu esti de acord cu continutul Termenilor si conditiilor, trebuie să incetezi utilizarea site-ului si serviciilor Stereohip.

Marca Stereohip si platforma de vanzari www.stereohip.ro sunt detinute de SC WE ARE MONO SRL, J40/9970/2016, RO 34702336, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Schitu Măgureanu 17.

 

 1. Utilizarea site-ului www.stereohip.ro

2.1. Intregul continut al site-ului sterohip.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date, cu excepția conținutului incarcat de utilizatori – este proprietatea Stereohip si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. 

Folosirea fara acordul Stereohip a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Stereohip.ro numai in scopul său, respectiv comercializarea de produse și accesorii de personalizare textile.

In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa hello@stereohip.ro

Poti utiliza site-ul Stereohip si conținutul sau doar in acord cu politicile Stereohip si potrivit regulilor si instructiunilor prezentate pe site. Orice abatere de la acestea iti poate limita drepturile de utilizare ale site-ului sau poate duce la revocarea accesului.

2.2. Este interzis sa:

Interferezi cu site-ul si serviciile sale prin utilizarea de virusi sau alte tehnologii informatice care pot perturba orice element software sau hardware.

Modifici, copiezi, realizezi derivate etc. ale tehnologiei utilizate pentru a pune la dispozitie prezentul site si serviciile sale.

Utilizezi roboti sau alte mijloace automatizate de monitorizare a activității sau copiere a informatiilor de pe site, cu exceptia motoarelor de cautare, contoarelor de trafic sau tehnologii similare de masurare a performantei.

Pretinzi ca ai o alta identitate.

Utilizezi meta tags, termeni de cautare sau tag-uri similare care conțin numele Stereohip sau marcile sale comerciale.

Perturbi activitatea altor utilizatori ai platformei prin orice mijloace informatice.

Utilizezi Stereohip si serviciile sale pentru a promova obscenitati, discurs instigator la ura sau oricare alt continut care incalca demnitatea sau drepturile unui tert.

 1. Magazinul Stereohip

Stereohip.ro (cu varianta sa .com) reprezintă o platforma online care comercializează produse și accesorii pentru realizarea de textile imprimate (fără a se limita la acest tip de produse). Scopul platformei este de a oferi produsele necesare pentru ca utilizatorii săi să își poată personaliza pe cont propriu produse haine, accesorii sau alte produse prin serigrafie, broderie, transfer sau alte tehnici care pot fi realizate acasă. Platforma Stereohip pune la dispozitie si informatii generale, de baza, despre modalitatea de utilizare a produselor disponibile pe platforma si recomanda utilizatorilor sa isi dezvolte aptitudinile de a manufactura diferite produse prin urmarirea de tutoriale suplimentare sau documentarea din alte surse disponibile. Produsele disponibile în magazinul Stereohip nu sunt destinate utilizarii industriale sau de mare volum.

 

 1. Vanzarea produselor

4.1. Prin plasarea unei comenzi pe site, clientul face o solicitare de comanda pentru produsele si serviciile oferite pe Stereohip. In etapele de configurare a comenzii, clientul are posibilitatea de a verifica continutul acesteia si costurile specifice. Plasarea solicitarii de comanda reprezinta o validare a informatiilor cuprinse de comanda si asumarea lor.

Stereohip nu garanteaza disponibilitatea produselor si a designurilor prezentate pe site. In cazul in care o solicitare de comanda nu poate fi finalizata, clientul va fi anuntat in cel mai scurt timp și orice sumă achitata in avans va fi returnata.

4.2. Toate informatiile, desenele, cifrele, datele tehnice, specificatiile privind greutatea, dimensiunile si alte date disponibile în brosuri, cataloage, newslettere, reclame sau liste de preturi au doar caracter informativ. Stereohip nu garanteaza corectitudinea acestor informatii si, daca exista neconcordante dintre materialele mentionate si e-mailul de confirmare a solicitarii de comanda, intaietate are e-mailul de confirmare a solicitarii de comanda.

4.3. Obligatiile Stereohip fata de client sunt indeplinite in momentul in care furnizorul de servicii de transport confirma livrarea produsului. In situatia in care exista dificultati in livrarea produselor, Stereohip va anunta clientul in cel mai scurt timp.

4.5. Daca produsul prezinta defecte sau este nesatisfacator, acesta se poate retuna in conformitate cu Politica de retur Stereohip.

 1. Transportul si livrarea produselor

Stereohip isi asuma expedierea produselor in 3 saptamani de la primirea comenzii. In mod normal, comenzile sunt expediate în 2-4 zile lucratoare, dar exista circumstante exceptionale in care productia poate dura pana la 3 saptamani. Dacă, in mod exceptional, livrarea dureaza peste acest termen si clientul nu agrează un nou termen de livrare Stereohip va rambursa sumele achitate in avans. Clienții Stereohip pot solicita livrarea produselor într-un termen precis pe baza unei întelegeri în scris cu Stereohip (valabilă doar cu confirmare explicita, in scris, de la Stereohip).

Livrarea produselor se va realiza utilizand un serviciu extern de curierat ales de Stereohip. Clientul trebuie să plateasca costurile de transport, care variaza in functie de valoarea comenzii si destinatie. Cuantumul costurile de transport este mentionat in e-mailul de confirmare a comenzii.

Stereohip livreaza oriunde in Romania si Europa, dar si in alte zone. Informatii complete despre zonele si repere privind costurile de livrare gasiti in pagina despre livrarea produselor.

 1. Preturile

6.1. Preturile prezentate pe site-ul Printoteca sunt finale si includ toate taxele conform legislatiei fiscale din România. În ceea ce priveste TVA, adresa de livrare este cea definitorie pentru cuantumul sau.

Preturile de pe site-ul Printoteca sunt valabile pentru clientii din Romania si Uniunea Europeana, pentru cumparatorii din afara Uniunii Europene (cu exceptia Elvetiei, Lechtenstein, Monaco) si pentru cumparatorii de pe teritoriul Uniunii Europene  cu regim special de TVA (conform art. 6 din Directiva 2006/112/EC – https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/ALL/?uri=CELEX:32006L0112), prețurile afisate sunt prețuri nete. Adresa de livrare este decisiva in modalitatea de calcul a taxelor. 

Daca produsele comandate fac obiectul unor taxari suplimentare: taxe vamale, taxe de import sau alte taxe specifice legislatiei din zona cumparatorului si aceste taxe nu sunt mentionate in pagina de checkout, cumparatorul este direct responsabil de achitarea lor.

6.2. Costurile de transport si servicii conexe se factureaza si se prezinta separat in pagina de checkout (sau pe factura, daca e cazul). Adresa de livrare si valoarea comenzii pot implica anumite costuri si exista posibilitatea ca anumite comenzi sa implice taxe suplimentare.

6.3. Prin plasarea comenzii clientul isi asuma obligatia de a achita pretul de vanzare, taxele aplicabile, costurile de transport si servicii conexe, fara vreo reducere de pret ulterioara.

 1. Plata

7.1. Clientii pot alege sa achite contravaloarea comenzii prin ordin de plata, card bancar, plată în avans sau alte modalități de plata agreate de Stereohip . Stereohip isi rezerva dreptul de a limita modalitatile de plata disponibile pentru client in functie de valoarea comenzii, adresa de livrare sau alt criteriu obiectiv.

7.2. Daca modalitatea de plata aleasa de client face sa fie imposibil ca Stereohip sa primească plata (de exemplu indisponibilitatea fondurilor sau date de plata incomplete), fara ca Stereohip sa aiba vreo responsabilitate in acest sens, clientul isi asuma ca Stereohip poate solicita costuri suplimentare, implicate de procesul de recuperare a sumelor datorate.

7.3. Stereohip poate contracta furnizori externi pentru procesarea platilor.

7.4. Daca clientul nu realizezaza plata, Stereohip poate si va transfera responsabilitatea de recuperare a creantelor catre o companie specializata si va transfera datele personale ale clientului acestor companii.

7.5. Clientul este de acord sa primească factura in format electronic, pe e-mail sau descarcabila din contul de pe site.

 1. Dreptul de proprietate asupra produselor

Pana la receptionarea platii si expedierea produselor, Stereohip ramane proprietarul acestora.

In momentul in care bunurile sunt transferate la prestatorul de servicii de curierat, dreptul de proprietate si riscurile la care sunt expuse produsele se transfera in intregime la client. Clientul este responsabil de modul in care sunt manipulate produsele pana la momentul in care transferul lor este finalizat, in cazul returnarilor de produse.

 

 

 1. Garantii

9.1. In masura in care produsele prezinta defecte care intra sub incidenta conditiilor prevazute de garantie, clientul are dreptul de a cere refacerea comenzii, retragerea din contract sau o reducere din pretul de vanzare.

9.2. Comunicarea prin intermediul internetului, raportat la nivelul actual al tehnologiei, nu poate fi considerată lipsită de vicii si erori. De aceea, Stereohip nu iti poate asuma indisponibilitatea/ intreruperea unei oferte de pe site, ca urmare a unei perturbari tehnologice.

9.3. Toate produsele comercializate beneficiaza de conditii de garantie legala de conformitate si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 1. Returul produselor

Conform Ordonantei de urgența nr 34/2014, art. 16, sunt exceptate de la dreptul de retragere produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

Cu exceptia produselor, personalizate, realizate on-demand, aveti dreptul de a retuna produsele in termen de 14 zile fara a oferi un motiv. Perioada in care produsele pot fi returnate expira dupa 14 zile de la momentul in care s-a primit confirmarea de livrare de la furnizorul de servicii de curierat.

In vederea exercitarii dreptului de returnare clientul trebuie sa contacteze Printoteca: (WE ARE MONO SRL), Bd. Schitu Magureanu nr.17, apt. 2, 010182, Bucuresti, Romania, Telefon +40 770 535 869, hello@printoteca.ro cu privire la decizia de retragere din contract printr-un mesaj scris.

Rambursarea sumelor achitate, cu exceptia costurilor de transport, se va realiza în momentul în care bunurile returnate ajung înapoi la Printoteca, in termen de cel mult 14 zile. Sunteti raspunzator pentru orice diminuare a valorii bunurilor care rezulta din manipularea, altul decat ceea ce este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile si functionarea bunurilor.

Exceptii la dreptul de anulare

Revocarea acestui contract nu este posibila in ceea ce privește livrarea de bunuri care nu au fost prefabricate si care au fost fie selectate individual, fie personalizate in mod explicit de client pentru a-si satisface preferintele personale.

Conform Ordonantei de urgenta nr 34/2014, art. 16, sunt exceptate de la dreptul de retragere produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

Prezentul document este supus legii din România si din Uniunea Europeana. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 1. Protectia datelor

Stereohip utilizeaza datele personale ale clientilor cu scopul pentru care au fost furnizate si in concordanta cu reglementarile in viguare. Datele personale furnizate (ex. Nume, adresa de e-mail, adresa de corespondenta, detalii bancare, detalii de facturare) sunt folosite strict pentru implinirea comenzilor plasate. Aceste date sunt confidentiale si nu vor fi transmise catre terti care nu sunt implicati in procesul de comanda, livrare sau plata. Clientul are dreptul, in mod gratuit, sa primeasca informatii despre datele sale personale stocate de Stereohip . Totodata, are dreptul de a corecta aceste date sau de a solicita stergerea lor.

 1. Prevederi finale

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.